logo Domus Locus
Bent u op zoek naar een sfeervolle en inspirerende locatie “hutje op de hei”, midden in de natuur met volop rust en ruimte? Het liefst een intieme locatie voor u alleen, zonder andere gasten?

Voor groepen van vier tot vierentwintig personen bieden wij een goed ingerichte vergaderruimte aan in een bosrijke omgeving. Alle gratis benodigde faciliteiten, zoals grote lcd-tv, laptop, zijn aanwezig, net als Wifi. De ideale locatie voor teambuilding, een vergadering of presentatie!
+31 (0)6 23966892 info@domuslocus.nl
Domus Locus - vergaderruimte Wolfheze - workshopruimte Wolfheze - trainingsruimte Wolfheze

Zoekt u een ruimte voor workshop, training of teamdag?

Bekijk hier onze mogelijkheden. We kunnen een mooi arrangement samenstellen zodat je een teamdag optimaal kunt laten verlopen. Inspanning, ontspanning, heerlijk eten en er even tussenuit.

Bekijk welke workshops we op dit moment aanbieden.

Bekijk welke cursussen/trainingen we aanraden.

Stel een arrangement samen voor een heidedag/ teambuilding dag. (binnenkort beschikbaar)

Dit kunnen wij

Serveren

Kies uit onze heerlijke arrangementen waarbij gebruik gemaakt wordt van biologische, eerlijke en duurzame streekproducten.

Hier zijn wij

Gevestigd

Ons ‘hutje op de hei’ staat in Wolfheze, omgeven door een mooi natuurlandschap. Makkelijk te bereiken met auto en openbaar vervoer.

Dit zijn de

Kosten

Hierbij mag je gebruik maken van onze faciliteiten zoals lcd tv, dvd-speler, whiteboard, laptop, etc. Gratis inspiratie & een dosis energie.