logo Domus Locus
Bent u op zoek naar een sfeervolle en inspirerende locatie “hutje op de hei”, midden in de natuur met volop rust en ruimte? Het liefst een intieme locatie voor u alleen, zonder andere gasten?

Voor groepen van vier tot vierentwintig personen bieden wij een goed ingerichte vergaderruimte aan in een bosrijke omgeving. Alle gratis benodigde faciliteiten, zoals grote lcd-tv, laptop, zijn aanwezig, net als Wifi. De ideale locatie voor teambuilding, een vergadering of presentatie!
+31 (0)6 23966892 info@domuslocus.nl
Domus Locus - vergaderruimte Wolfheze - workshopruimte Wolfheze - trainingsruimte Wolfheze

Onze multifunctionele ruimte

Wij beschikken over een gezellige zaal met bargedeelte (61,58 m2), een multi-functionele lunchruimte met open keuken (35 m2) en twee gescheiden wc`s.

Een rustige, inspirerende locatie, centraal gelegen met veel gratis parkeerplekken om met uw team aan de slag te gaan.

Er gaat niets boven een face-to-face ontmoeting maar in sommige situatie’s kan videoconference zeker een uitkomst bieden. Wij beschikken over het modernste video-vergadersysteem.

Gratis faciliteiten

Wifi

Laptop

LCD tv (groot)

Beamer

DVD speler

Flipover / Whiteboard

Bekijk onze multifunctionele ruimtes!

Het voordeel van onze ruimtes is dat er altijd voor iedereen een plek te vinden is. Of je nou die interessante workshop wilt volgen, een belangrijke vergadering wilt bijwonen of gewoon even wilt ontspannen in onze gezellige lunchruimte, Domus Locus heeft altijd een plekje voor jou.

Grote zaal

Kleine zaal – ‘Achterom’

Flexplek – ‘Achterom’

Zo kun je de zaal indelen

Er zijn verschillende mogelijkheden om de zaal op te stellen en aan te laten sluiten op het doel van jouw bijeenkomst. Hieronder vind je de meest gangbare opstellingen, uiteraard is een andere oplossing in overleg mogelijk. Wanneer je ons jouw wensen kenbaar maakt, adviseren wij je graag voor een optimale opstelling.
Domus Locus Theater opstelling
Theater opstelling

Max. 32 personen: In deze opstelling staan de stoelen in rijen opgesteld. De deelnemers hebben geen tafel en dus geen ruimte om te schrijven.

Domus Locus Cabaret opstelling
Cabaret opstelling

Max. 32 personen: Bij een cabaretopstelling staan bij iedere tafel 5 of 6 stoelen opgesteld. De deelnemers hebben niet veel ruimte om te schrijven.

Domus Locus Carre opstelling
Carré opstelling

Max. 26 personen: Bij een carré opstelling staan de tafels in een vierkant opgesteld. Iedereen kan elkaar zien en de deelnemers hebben ruimte om te schrijven.

Domus Locus Blok opstelling
Blok opstelling

Voor 12 personen: Bij een blok opstelling staan de tafels in een rechthoek opgesteld. Iedereen kan elkaar zien en de deelnemers hebben ruimte om te schrijven.

Domus Locus U-vorm opstelling
U-vorm opstelling

Max. 18 personen: In de U-vormopstelling staan de tafels in de vorm van een U opgesteld. De deelnemers hebben voldoende ruimte om te schrijven.

Domus Locus Klas opstelling
Klas opstelling

Voor 21 personen: Bij een klas opstelling staan de tafels in een klassikale opstelling. De deelnemers zitten in tweetallen en hebben ruimte om te schrijven.

Lik je vingers af met onze

Catering

Wij bereiden jouw lunch met veel passie, liefde en aandacht en maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van biologische, eerlijke en duurzame streekproducten.

Hier zijn wij

Gevestigd

Ons ‘hutje op de hei’ staat in Wolfheze, omgeven door een mooi natuurlandschap. Makkelijk te bereiken met auto en openbaar vervoer.

Dit zijn de

Kosten

Hierbij mag je gebruik maken van onze faciliteiten zoals lcd tv, dvd-speler, whiteboard, laptop, etc. Gratis inspiratie & een dosis energie.